Clubkampioenschap Le Moulin  2019

Vrijdag 16 augustus ’19 werd voor de 10e keer weer het clubkampioenschap gehouden door Le Moulin

Helaas kon een van de winnaars van de vorige editie, Riet Peters  wegens omstandigheden niet meespelen maar werd vervangen door Wim van den Akker. Echter Riek  van Elk kan niet echt blij geweest zijn met haar nieuwe partner want dit nieuw gevormde team kwam op de eindlijst op de laatste plaats met 18 minpunten en konden beide de poedelprijs in ontvangst nemen, hetgeen wel in een heel schril contrast staat met de wisselbeker!!!

Maar voor de wedstrijd en de gezelligheid was bovenstaande niet van belang want alle teams deden hun uiterste best om een graantje van de prijzenpot mee te pikken, waarbij enkele spelers  met name Lenie Steenbruggen en Ria  Rood wel even moesten slikken toen ze hun riant winst van 13-1 in de tweede ronde helemaal zagen verdampen maar uiteindelijk toch nog met negen pluspunten de derde prijs in ontvangst konden nemen.

Piet Peters en Chris van As wonnen beide partijen en kwamen uit op een totaal van 11 pluspunten hetgeen hun de tweede prijs opleverde, maar Wilma van Dinther die samen met Jan van Elk ook alle twee de wedstrijden wonnen en daarmee dus ook 2 wedstrijdpunten verdienden hadden een puntentotaal van 12 pluspunten en dat ene punt meer leverde hun dus wel de eerste prijs op en zij mochten tevens de wisselbeker voor een jaar mee naar huis nemen.

Na de prijsuitreiking stond er voor de deelnemers een koud en warm buffet klaar waar iedereen  van gesmuld heeft. En zo kon het bestuur en de activiteitencommissie weer terugzien op een geslaagd evenement, hetgeen de voorzitter ook beaamde in haar slotwoordje  en met een tot ziens op 14 september voor het tête a tête  toernooi besloot zij deze gezellige dag.