20170902_160422_002-2.jpg        KBO toernooi Bergharen 2017

Zaterdag 2 september hadden 4 teams van Le Moulin zich aangemeld voor het eerste KBO jeu de boules toernooi van de Zandlopers in Bergharen.

Omdat er in de regio op dat moment veel activiteiten waren gepland  konden er helaas niet meer leden zich hiervoor opgeven. Tonnie Janssen, Wim Janssen, Joke v.d. Hurk, Piet Peters, Riet Peters, Koosje Ariëns, Simon Luites en Wim Bull waren van de partij.

Het weer was goed en met  in totaal 16 teams werd het een gezellig samenzijn met veel bekende gezichten uit Bergharen en Megen.

Als aandenken aan het toernooi werden de deelnemers verrast met een eierwekkertje in de vorm van een zandloper. Dit gaf wel heel toepasselijk de naam van het hele sportcomplex weer.

Van de  vier deelnemende teams uit Boven-Leeuwen was alleen het team Joke v.d.Hurk-Wim Janssen succesvol. Zij werden zowaar winnaars van het toernooi en gingen met een mooie beker naar huis.

De drie andere teams hadden helaas deze dag minder succes. Maar iedereen had toch genoten van een mooie dag in een prachtig nieuw aangelegd sportterrein waar Bergharen oprecht trots op mag zijn.