Tête à tête 2018

Woensdag 12 september waren alle leden, die zich opgegeven hadden voor het tête a tête toernooi, aanwezig in d’n Dulper. Al eerder waren de teams ingedeeld en had iedereen een nummer. Om half elf, direct na de koffie, konden de eerste butjes worden uitgegooid.

Jammer was het dat de dames van de activiteitencommissie de weergoden onvoldoende hadden uitbetaald want de regen maakte de banen op het kerkplein wel modderig. Maar zo had iedereen weer een reden om over het weer te zeuren.

Het slechte weer kon de pret toch niet bederven want voor de lunch werden er in rap tempo vier wedstrijden door alle deelnemers afgewerkt. Na de lunch was er voldoende tijd voor de laatste wedstrijd en de finales.

De 1e halve finale werd gespeeld door Geert de Rijk uit team A tegen Wim Janssen uit team B. Wim werd hier de winnaar. De 2e halve finale ging tussen Koos Gremmen uit team C en Simon Luites uit team D en werd gewonnen door Simon.

De kleine finale tussen Geert de Rijk en Koos Gremmen leverde Koos een derde plaats op

Hierna dus de finale tussen Wim Janssen en Simon Luites waarbij Simon moest toegeven dat Wim Janssen tot de beste bouler in 2018 van Le Moulin werd uitgeroepen.

Resumerend: Wim Janssen 1e plaats, Simon Luites 2e plaats en Koos Gremmen derde plaats