2014 Clubkampioenschap

Clubkampioenschap 2014
Vrijdag 15 augustus liepen Truus van Oijen en Piet Peters beiden met klotsende oksels van de spanning op de boulesbanen  van Le Moulin.
Zij moesten immers de wisselbeker verdedigen in een sterk veld van tegenspelers.
In haar welkomstwoordje vroeg de voorzitter speciaal aandacht voor het werk van  de organisatiecommissie die ook de wedstrijdleiding op zich nam.
Deze dames werden verrast met een bloemetje en kregen een welverdiend applaus.
De wedstrijdleiding, ook ditmaal weer in handen van het inmiddels ervaren duo Joke van den Hurk en Tonny Ariëns, had een schema van twee wedstrijden over twee ronden bedacht zodat elk team maar twee wedstrijden behoefde te spelen. Dit was voor alle deelnemers wel erg rustgevend.
Echter niet voor Riet de Best. Normaal een van de spelers die heel goed gooit. Zij maakte zich zo zenuwachtig dat ze samen met Wilma van Oijen alleen maar minpunten scoorde hetgeen haar de verzuchting ontlokte “laat dit niemand maar weten” ………waarvan akte.
Inmiddels hield iedereen de lucht in de gaten want buienradar voorspelde niet veel goeds. Maar wonderwel waren de weergoden Le Moulin weer goed gezind. Op een heel klein beetje regen voor het stof na bleef het de hele middag droog en liet zelfs de zon zich regelmatig zien.
Toen om vijf uur de laatste partij was uitgespeeld kon de wedstrijdleiding de balans opmaken.
Toen bleek dat bovengenoemde Truus en Piet 3 punten te kort kwamen om hun titel te prolongeren. De wisselbeker ging ditmaal naar Wim van den Akker en Simon Luites met 14 pluspunten. Truus van Oijen en Piet Peters werden dus tweede met 11 pluspunten, en de derde plaats was voor Lenie Steenbruggen  en Piet van Maurik met 9 pluspunten.
De poedelprijs was echt wel verdient door Riet de Best en Wilma van Oijen met hun 21 minpunten.
Na de prijsuitreiking was er voor alle leden nog een geweldig buffet, verzorgd door Willy en Ricky Erkelens .
De voorzitter dankte iedereen voor zijn of haar sportieve inzet waarna omstreeks 8 uur iedereen na een geslaagde dag voldaan huiswaarts keerde.