2e Boveneinds Boeltje

Verslag 2e Boveneinds Boeltje

Onder een stralend zonnetje werd zaterdag 25 mei het 2e Boveneinds Boeltje gehouden. Zestig deelnemers die samen 30 teams vormden speelden allen 4 wedstrijden op 15 banen die door de organiserende  Jeu de Boulesvereniging Le Moulin waren uitgezet. Niet alleen de Boven-Leeuwense bevolking was hier aanwezig maar er was ook belangstelling uit Wamel, Deest, Wijchen, Beneden-Leeuwen en zelfs uit het Brabantse Megen kwam een aantal spelers hier boulen.

Naast de drie eigen banen van de vereniging konden de deelnemers ook beschikken over 6 banen op het kerkplein en ook nog eens 6 banen op het door de Stichting Leefbol aangelegde park Groenewoud. Alle deelnemers waren vooral erg te spreken over de banen in het park vanwege het schitterende uitzicht wat daar geboden werd.

Maar ook de ambiance bij d’n Dulper op het Dulperplein was heel gezellig.

Nadat de voorzitter Diny van Tongeren alle deelnemers verwelkomd had ging iedereen op pad om zijn of haar baan op te zoeken en  kon het spel beginnen.

Tussendoor hoefde men geen honger of dorst te lijden want de Dulperbeheerder had voor deze speciale gelegenheid een voordeelkaart voorhanden welke voor een gereduceerd tarief aangeschaft kon worden.

Tegen vijf uur was de laatste wedstrijd gespeeld en kon de balans worden opgemaakt door de wedstrijdleiding die voortreffelijk in handen was van Joke van den Hurk en Tonny Ariëns.

De uitslag luidde:

1e Jet Bull / Chris van As 28 pluspunten
2e Jo Geurts / Jan van Elk 24 pluspunten
3e Joke Janssen / Wil v.d. Zandt 18 pluspunten
Poedelprijs     Tonny v.d. Akker / John v. Raaij     24 minpunten

 

Na afloop van de prijsuitreiking bleven de leden van Le Moulin nog geruime tijd nazitten om het verloop van deze enerverende dag na te bespreken terwijl er tevens nog een toast werd uitgebracht ter gelegenheid van hun 5 jarig bestaan.

Tijdens deze gelegenheid werd er tevens de tweede editie van het clubblad uitgedeeld.