HET TÊTE A TÊTE TOERNOOI 2016, EN DE WINNAAR IS!!!

Woensdag 13 juli werden de eerste ronden gespeeld van het tête a tête toernooi wat uiteindelijk de ultieme winnaar moest opleveren van Le Moulin. Het plan was om deze dag vier wedstrijden te spelen, maar hevige regenbuien gooiden roet in het eten. De wedstrijdleiding besloot tijdens de lunch om, nadat er twee wedstrijden waren gespeeld, de resterende wedstrijden een week later af te ronden.

Onder het genot van enkele drankjes werd er nog wel gezellig na geborreld maar van boulen kwam er niets meer.

Echter, een week later wilden diverse leden niet op de voorgestelde woensdag spelen omdat ze liever gingen kijken bij de Nijmeegse vierdaagse die deze dag door Druten trok. Maar vrijdag 22 juli waren alle leden wel verzameld om het restant van de wedstrijden af te werken.

Dit ging aanvankelijk ook niet van een leien dakje want tot half elf kwam de regen nog met bakken uit de lucht vallen. Onze dank aan de baancommissie bestaande uit Wim Janssen, Tonnie van der Akker en Jan van Elk. Zij waren niet bang voor de weergoden en hadden op tijd alle banen er piekfijn bijliggen. De rest van de dag was het prachtig weer. 

Zoals gezegd werden toen de resterende drie wedstrijden gespeeld. Om 12.30 uur kon er genoten worden van de lunch. Na deze lunch was het tijd om de finale te spelen.

Uit de vier groepen waren er vier winnaars geselecteerd, te weten Wim Janssen, Tonny Ariëns, Truus van Oijen en Koosje Ariëns.

Als eerste speelde Tonny en Koosje, deze wedstrijd werd gewonnen door Tonny. Tegelijk speelden ook Truus en Wim en Wim won deze partij. 

De zogenoemde kleine finale was tussen Koosje en Truus. Koosje won en werd daarmee derde. 

De finale werd gespeeld door Wim en Tonny. Tonny trok aan het langste eind en won deze pot. Ze werd hiermee de ultieme clubkampioen en onttroonde de kampioen uit 2015 Wim Janssen die nu tweede werd.

Resumerend, op de derde plaats Koosje Ariëns

                      op de tweede plaats Wim Janssen

                      op de eerste plaats en clubkampioen Tonny Ariëns

De uitslagen kunt u vinden in het menu onder het kopje "verslagen" en onder 2016.

Er zijn weer leuke foto's gemaakt. Om ze te bekijken <<Klik Hier>>