Clubkampioenschap 2015

Op woensdag 29 april werd er door de leden de eerste voorronden gespeeld voor het clubkampioenschap. Dit werd gedaan in vier poules.
Uit deze poules kwamen 4 winnaars tevoorschijn.Deze winnaars streden woensdag 20 mei om de hoogst eer.

De winnaar van poule A, Gerry Goossens met 13 punten kwam uit tegen de winnaar van poule B, Jan van Elk met 25 punten, hetgeen resulteerde in de eindstand van 6-13 waarna Jan dus doorging naar de finale, en Gerry mocht spelen in de troostfinale

Toen was het de beurt aan de winnaar van poule C, Ria van Eck met 19 punten, die moest spelen tegen de winnaar van poule D, Wim Janssen met 36 punten, deze wedstrijd eindigde met de eindstand 6-13 zodat Wim doorging naar de finale en Ria de troostfinale mocht spelen.

De troostfinale die door de hele club en veel belangstellenden werd gevolgd was bijzonder spannend en bij elke goed geplaatste boule werd er luidruchtig geapplaudisseerd, maar uiteindelijk delfde Gerry het onderspit en werd Ria 3e met een eindstand van 13-9.

Vervolgens was het de beurt aan de twee sterkste kandidaten voor de titel die in een daverende eindstrijd uitmaakten wie er met de winnaarsbeker naar huis mocht gaan. Ook dit werd natuurlijk door veel toeschouwers met veel enthousiasme en applaus gevolgd
Deze twee heren Jan van Elk en Wim Janssen, die elkaar in eerste instantie niets toegaven speelden beide of dat hun leven er van afhing, maar Jan kreeg op gegeven moment toch nog een zwak moment waarna Wim heel koelbloedig het karwei afmaakte. Met een eindstand van 13-8 mocht hij tijdens de prijsuitreiking de beker in ontvangst nemen en zich de clubkampioen 2015 van Le Moulin mocht noemen, Jan van Elk werd dus tweede en Ria van Eck derde.

Om foto's te bekijken KlikHier-1.jpg