2014 Ladiesday

Woensdag 16 juli was het Dulperplein in Boven-Leeuwen weer mooi versiert met ballonnen en vlaggen want Jeu de boules vereniging Le Moulin organisserde er de jaarlijkse ladiesday.
 
En alweer onder een vriendelijk zonnetje werden vanaf 10:30 uur vier wedstrijden per team gespeeld. 
Tussen de partijen door was er gelegenheid om een broodnodige verfrissing tot zich te nemen, terwijl de beheerder van d’n Dulper tussen de middag voor een lekkere lunch had gezorgd.
Rond vier uur was de laatste boules gegooid en kon de wedstrijdleiding, weer in de deskundige handen van de activiteitencommissie, met de einduitslag komen.
 
De eerste prijs ging naar Tonny Ariëns en Truus van Oijen met 19 pluspunten De tweede prijs was voor Ria van Eck en Lenie Steenbruggen met 17 pluspunten.
Verder werden er geen prijzen uitgekeerd want de overige deelnemers kwamen allen in de min.
Koos Ariëns met Joke Janssen, en Jet Bul met Riet de Best, beide teams een gedeelde 3e plaats met 4 minpunten.
Wilma van Dinther en Riet Peters met 8 minpunten op de 5e plaats en als laatste Diny van Tongeren en Tonnie Janssen met 20 minpunten.
 
Ditmaal werd er alleen door de dames van de vereniging strijd geleverd maar woensdag 3 september komen de heren aan de beurt want dan is de gentlemansday geprogrammeerd. Op vrijdag 15 augustus zijn er de clubkampioenschappen.
Tijdens dit toernooi mocht de vereniging van uit de toeschouwers tenminste een nieuw lid noteren, maar nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom.
Als je lid bent kun je elke woensdagmorgen zelf het gezellige samenspelen ondervinden van 10 tot 12 uur op het Dulperplein in Boven-Leeuwen.
Verdere informatie is ook verkrijgbaar via deze website