2014 Gentlemansday

Nadat de dames tijdens de ladiesday het gevecht om de sterkste hadden geleverd was het woensdag 3 september de beurt aan de heren om uit te maken welk team met de hoofdprijs naar huis mocht gaan.

Ook voor deze dag hadden de dames van de activiteitencommissie weer de weergoden omgekocht, want net zoals bij alle activiteiten tot nu toe, stond ook ditmaal de zon weer stevig zijn best te doen en was het op sommige momenten zelfs wel eens een beetje té warm.

Eerst werd er gezamenlijk koffie gedronken, en wenste de voorzitter in haar openingswoordje alle “krasse knarren” veel succes, maar om klokslag half elf werd het eerste but dan toch uitgegooid en kon de strijd beginnen.

Het was de bedoeling om voor de middag twee wedstrijden te spelen, waarna er na de lunch ook nog twee wedstrijden volgden, zodat na vier wedstrijden de balans opgemaakt kon worden.

Toen rond vier uur alle teams uitgespeeld waren bleek dat de organisatie met een probleem zat want er waren twee teams, Jo Geurts met Jan van Elk en Piet Peters met Frans van Dreumel, met beiden 10 pluspunten, dus er was nog geen winnaar.

Maar met overleg werd er besloten dat deze teams nog eenmaal maximaal een kwartier zouden spelen en  wie het eerst 5 pluspunten behaalde was de winnaar.

Jo Geurts en Jan van Elk bleken de sterkste zenuwen te bezitten en werden dus winnaars.

Nadat de voorzitter de dames van de activiteitencommissie had bedankt voor weer een heel goed georganiseerde gentlemansday ging iedereen weer met een tevreden gevoel huiswaarts na een geslaagde dag.