Ladiesday 2013

Woensdag 18 september kwamen de dames op de banen om de tijdens de ladiesday te spelen om de hoogste eer en de prijzen. Wegens extreme weersomstandigheden in juli werd de wedstrijd die gepland was toen afgelast, en werd dus nu ingehaald. Deze betreffende woensdag waren de weersomstandigheden wel in orde om deze wedstrijd te houden, al kwamen de regenjacks die de vereniging pas had aangeschaft op sommige momenten toch wel van pas.

De eerste drie wedstrijden waren al voor de lunch uitgespeeld en dit tempo was zo vlot dat de wedstrijdleiding besloot om er nog een vijfde ronde aan toe te voegen, en deze ronde werd extra spannend omdat de nummers een en twee maar 4 pluspunten verschilden. Uiteindelijk verloren Leny Steenbruggen en Wilma van Dinther de laatste partij met 5-13 door de pech dat het but door de tegenstanders uit het veld werd geschoten waardoor de tegenstanders volgens de spelregels vier punten extra kregen toegewezen.

De winnaars met 30 pluspunten, Riet Peters en Tonny Ariëns mochten elk een levensmiddelenpakket geschonken door AH in ontvangst nemen. De tweede plaats was dus voor het onfortuinlijke duo Lenie Steenbruggen en Wilma van Dinther met 18 pluspunten, en zij mochten beiden iets uitzoeken uit het aangeboden prijzenpakket. Maar de allergrootste verliezers waren toch Joke Janssen en Gerry Goossens. Deze dames verloren alle wedstrijden en kwamen tot het formidabele aantal van 36 minpunten en kwamen duidelijk voor de poedelprijs in aanmerking.