Clubkampioenschap 2013

Clubkampioenschap 16 augustus 2013

In juli werd de ladiesday wegens extreme hitte afgelast, maar de activiteitencommissie zal zich beraden op een datum om deze dag in te halen, maar in augustus was het weer uitstekend om een wedstrijd te organiseren.

Vrijdag 16 augustus was het dus de dag van de waarheid voor het gelegenheidsduo Gerry Goossens en Jo Geurts, zij moesten de wisselbeker verdedigen in de onderlinge competitie.

Onder een stralende zon werden de wedstrijden op de banen bij d’n Dulper gespeeld waarbij de spanning op het eind bijna voelbaar werd.

Gerry en Jo waren in de strijd echter nergens te vinden, zij hadden schijnbaar alle twee deze vrijdag een offday en verloren alle wedstrijden.

Want toen de wedstrijdleiding de uitslag openbaar maakte werd het duidelijk dat de titelverdedigers met maar liefst 16 minpunten genoegen moesten nemen, terwijl de winnaars, ditmaal Truus van Oijen en Piet Peters met 22 pluspunten de beker in ontvangst mochten nemen.

Mede door het mooie weer mocht de vereniging zich verheugen op veel toeschouwers die de sfeer op het Dulperplein erg gezellig maakten.

Na afloop van de wedstrijden was er voor de leden nog een geweldig buffet, en kon de activiteitencommissie weer terugzien op een zeer geslaagde dag.

De uitslag luidde: 1e Truus van Oijen en Piet Peters met 22 pluspunten; 2e Simon Luites en Ria van Eck met 14 pluspunten; 3e Diny van Tongeren en Riet Peters met 12 pluspunten. Frans van Kerkhof enFrans van Dreumel bakten er deze dag helemaal niks van en gingen met 22 minpunten en de poedelprijs naar huis.