Nieuws:


 

 Clubkampioenschap 2014
 
Vrijdag 15 augustus
Vrijdag 15 augustus zijn de wedstrijden in het kader van de Clubkampioenschappen 2014 gespeeld.
Voor een verslag van dit evenement <>
Voor de uitslagen <>
En om de foto's te bekijken <>


 Ladiesday 2014

Zaterdag 16 juli 2014

Zaterdag 16 juli zijn de wedstrijden in het kader van de Ladiesday 2014 gespeeld.
Voor een verslag van dit evenement <>
Voor de uitslagen <>
En om de foto's te bekijken <>

Nieuwe activiteiten.

Er worden weer een aantal nieuwe activiteiten georganiseerd. Meer hierover kunt u lezen door op het blokje "Agenda" in het menu te klikken.

De Redactie.


3e Boveneinds Boeltje 2014

Zaterdag 7 juni was het op het  Dulperplein bij onze banen  erg druk, want we hadden het 3e Boveneinds Boeltje georganiseerd. De deelnemers kwamen uit alle windstreken, behalve Boven- en Beneden-Leeuwen waren ook Wamel, Deest, Megen en  Beuningen vertegenwoordigd. De activiteitencommissie had bij de weergoden het allerbeste weer geregeld dat er te krijgen was, en de temperatuur was af en toe een beetje te gortig, maar de beheerder van d’n Dulper was er op voorbereid om de dorstige kelen te laven.

Een uitgebreid verslag en de uitslagen kunt u vinden in het menu onder "Verslagen". Uiteraard kunt weer genieten van de foto's in het fotoalbum onder "Foto's".


Verslag 2e Boveneinds Boeltje

Onder een stralend zonnetje werd zaterdag 25 mei het 2e Boveneinds Boeltje gehouden. Zestig deelnemers die samen 30 teams vormden speelden allen 4 wedstrijden op 15 banen die door de organiserende  Jeu de Boulesvereniging Le Moulin waren uitgezet. Niet alleen de Boven-Leeuwense bevolking was hier aanwezig maar er was ook belangstelling uit Wamel, Deest, Wijchen, Beneden-Leeuwen en zelfs uit het Brabantse Megen kwam een aantal spelers hier boulen.

Een uitgebreid verslag en de uitslagen kunt u vinden in het menu onder "Verslagen". Uiteraard kunt weer genieten van de foto's in het fotoalbum onder "Foto's"


Uitnodiging!
Op zaterdag 25 mei 2013 organiseert de Jeu de Boules Vereniging Le Moulin Boven-Leeuwen een  toernooi met de toepasselijke naam
 
” Het 2e Boveneinds Boeltje ”
 
Aan dit toernooi kunnen alle jeu de boules verenigingen uit  Maas en Waal en omgeving deelnemen, alsmede deelnemers die niet in verenigingsverband meespelen.
Voor deelnemers die deze sport nog niet zo lang beoefenen is het dus de kans om van geroutineerde deelnemers iets te leren.
 
Het is wel de bedoeling dat u zelf over boules en but beschikt en dat u de basis spelregels van deze sport beheerst want vanuit onze vereniging is er geen gelegenheid u hierin te begeleiden.
Het spel wordt gespeeld in doubletten, hetgeen inhoudt dat elk team uit twee personen bestaat
 
De bedoeling is dat er tussen 11:00 en 17:00 uur door de teams vier wedstrijden worden gespeeld, waarna  omstreeks 18:00 uur de prijsuitreiking kan plaatsvinden. Vanaf 10:00 uur is het inschrijfbureau geopend.
Deze wedstrijden vinden plaats in het door de Stichting Leefbol in 2011 nieuw aangelegde park Groenewoud, waar op meerdere banen gespeeld kan worden.
Alle locaties zijn binnen een straal van 500 meter vanaf d’n Dulper, dus de loopafstand kan geen probleem zijn.
Bij het kulturhus d’n Dulper zijn er de drie vaste banen van de vereniging en daar is ook het inschrijfbureau gevestigd.
 
Teams kunnen zich nu al inschrijven,maar doe dit voor 18 mei, daarna kunt u niet meer in het wedstrijdrooster worden ingepast.
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon, hiervoor dingt men mee voor een van de  prijzen en men ontvangt een herinneringsattentie.
 
Inschrijven kan bij het secretariaat van de vereniging:
Le Moulin, Florastraat 75, 6657AP Boven-Leeuwen tel 0487 591494 of  via e-mail naar le.moulin@live.nl .
Hier kan men ook terecht voor inlichtingen.