5e Boveneinds Boeltje

Jeu de Boules Vereniging Le Moulin organiseert in Boven Leeuwen het:

5e Boveneinds Boeltje

Zaterdag 4 juni 2016

Dit is een open toernooi voor doublets ( teams van 2 spelers) waarvoor iedereen die de jeu de boules sport een warm hart toedraagt zich kan inschrijven.

Voor meer informatie <<Klik Hier>>

Lees meer »

Clubkampioenschappen 2015

Op 21 augustus is de clubkampioenschap voor doubletten gepland.

Aansluitend is er een warm en koud buffet. De kosten voor dit buffet bedragen € 12,50 voor leden en € 22,50 voor "aanhang".

Er worden per team twee wedstrijden gespeeld. We willen om 12.00 uur beginnen met een kopje koffie waarna er om 13.00 uur het eerste but uitgegooid kan worden.

Lees meer »

4e Boveneinds Boeltje

Op zaterdag 6 juni 2015 organiseren we alweer het 4e Boveneinds Boeltje.

Dit is een open toernooi voor doublets ( teams van 2 spelers) waarvoor iedereen die de jeu de boules sport een warm hart toedraagt zich kan inschrijven.

Meer informatie hierover kunt u vinden in de Agenda of <<Klik Hier>>

Lees meer »

Activiteiten 2015

De activiteitencommissie is de laatste weken samen met het bestuur druk geweest met het organiseren van de diverse activiteiten met als gevolg dat er voor de leden weer de nodige wedstrijden te spelen zijn.

Als eerst is besloten om de Ladies Day en de Gentlemansday niet meer door te laten gaan en hiervoor in de plaats een persoonlijk clubkampioenschap in het leven te roepen.
Dit houdt in dat elk lid alleen tegen een ander lid speelt (tête a tête). Eerst in een poule van vijf voorrondes en daarna de kwart, halve, en hele finale, zodat uiteindelijk de winnaar overschiet, voor wie een mooie beker beschikbaar wordt gesteld.
Dit alles zal op de woensdagen 29 april en 6 mei gehouden worden.
Omdat niet iedereen op onze eigen banen bij d’n Dulper gelijktijdig kan spelen zullen er op het kerkplein ook nog tijdelijk banen aangelegd worden.

De clubkampioenschappen voor doublets gaan natuurlijk wel gewoon door en deze wordt gehouden op 21 augustus. De loting hiervoor en verdere informatie volgt ook nog te zijner tijd.

Lees meer »