Jeu de Boules Vereniging Le Moulin organiseert:

Zaterdag     3 juni 2017

6e BOVENEINDS BOELTJE

Dit is een open toernooi voor doublets ( teams van 2 spelers) waarvoor iedereen die de jeu de boules sport een warm hart toedraagt zich kan inschrijven.

De banen van Le Moulin bevinden zich bij het kulturhus D’n Dulper, Pastoor Schoenmakerstraat 5 in Boven-Leeuwen. Hier is ook het inschrijfbureau gevestigd. Verder worden er ook nog banen gerealiseerd op het kerkplein en in het door Stichting Leefbol aangelegde Groenewoudpark.

De maximale loopafstand bedraagt 500 meter, maar voor wie deze afstand niet te voet valt te overbruggen is er vervoer geregeld.

Ieder team speelt vier wedstrijden, de eerste wedstrijd start om 10:30 uur. Vanaf 10:00 uur is het inschrijfbureau geopend. Getracht wordt om omstreeks 17:00 uur de finale te spelen en daarna  de prijzen uit reiken.

De organiserende vereniging Le Moulin draagt zorg voor voldoende banen, dus de deelnemers behoeven alleen maar te zorgen voor een setje boules met een but en voldoende animo om er een gezellige dag van te maken. Voor deelnemers die niet over spelmateriaal beschikken zijn er beperkt boules aanwezig om te lenen.

Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon en hiervoor dingt u mee naar een van de prijzen en ontvangt u een herinneringsattentie     

U kunt zich nu al inschrijven. De inschrijving sluit op zaterdag 27 mei 23.59 uur.

Inschrijven kan eenvoudig via onze website <<Klik Hier>>

Inschrijven kan ook door een mailtje te sturen naar le.moulin@live.nl . Een kaartje naar het secretariaat, Florastraat 75, 6657AP Boven-Leeuwen kan natuurlijk ook.  Telefonisch kunt u ook inlichtingen inwinnen 0487-591494.

Informatie kunt u ook vinden op onze website:

www.lemoulinbovenleeuwen.nl